Rolo vrata

Rolo vrata su idealno rješenje kao ulazna vrata za Vaše garaže, poslovne prostore i proizvodne hale, i kao zaštita većih staklenih površina na vašim poslovnim prostorima.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
- Osnovna varijanta ugradnje je sa elektromotorom (sa mogućnošću i ručnog otvaranja) i daljinskim komandama. Postoje i varijante sa električnom bravom na ključ, na taster prekidač ili ručna varijanta bez elektro motora sa reduktorom;
- Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama. Karakterišu ih laka ugradnja, velika pouzdanost i estetska privlačnost;
- Lamele su dimenzija 77x18 mm i ispunjene su nezapaljivim poliuretanskim materijalom, koji ih čini odličnom termo i zvučnom izolacijom;
- Izrađuju se u tri boje: braon, bijela i siva;
- Prilikom ugradnje ne zauzimaju puno prostora. Do visine od 270 cm rolaju se u kutiju 30 x 30 cm, a preko 270 cm visine rolaju se u kutiju 35 x 35 cm.

  • Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

ODRŽAVANJE:

Rolo vrata se održavaju jednostavnim brisanjem zastora.Vrata se ne čiste visko alkalnim sredstvima kao ni oštrim predmetom.

Contact us

Roletne su kvalitetna sjenila i najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće.

Roletne su kvalitetna sjenila i naj bolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće.

Rolo vrata su idealno rješenje kao ulazna vrata za Vaše garaže, poslovne prostore i proizvodne hale, i kao zaštita većih staklenih površina na vašim poslovnim prostorima.

Prvenstvena namjena harmonika vrata jeste pregrađivanje unutrašnjih prostorija, u kancelarijskim, stambenim i drugim objektima.

Solomatik želuzine predstavlja savremen oblik zaštite od sunca koji se montira sa spoljašnje strane stolarije.

Koriste se prvenstveno kao zaštita od insekata, gmizavaca, glodara, grada, sunca, toplote, UV zračenja i dugotrajna su zaštita za prozore, vrata, podrumske prostorije

Lexan nadstrešnice, moderan oblik za savremen spoljašnji eksterijer vašeg objekta.

Krovne roletne su funkcionalan proizvod i radi na principu opruge, koja platno /zastor/ namotava kroz aluminijumske vodjice u kutiji od ekstrudiranog aluminijuma.

Trakaste zavjese pored svoje namjene zaštite od svjetlosti i čuvanja privatnosti, efektno djeluju u prostorijama svih vrsta i namjena (kancelarije, restorani, dnevne i spavaće sobe).

PVC trakaste zavjese su idealno rješenje i zaštita za sve industrijske kao i poljuprivredne objekte.

Panelne zavjese pored svoje namjene zaštite od svjetlosti i čuvanja privatnosti, daju dozu topline unutar Vašeg objekta.

Roll zavjese se izradjuju prema zahtjevima i potrebama kupca.

Zebra zavjese su verzija rolo zavjesa koje imaju jednu prednost u odnosu na klasične rolo zavjese.

Rimske zavjese vas svojim jednostavnim i ukusnim dizajnom vraćaju u zlatno doba rimske arhitekture, kada je estetika eneterijera i eksterijera bila veoma cijenjena.

Aluminijumske želuzine (venecijaneri) izradjuju se po mjeri kupca u kratkom vremenskom periodu.

Plise zavese su još jedan od proizvoda u našem širokom spektru proizvoda.

Služe za zaštitu od prejake svjetlosti ili sunca. Idealno su rješenje za vaše balkone, terase i ljetnje bašte.