O nama

O nama

Istrajnost na tržištu nam omogućava da vam sa ponosom predstavimo alluplast -BN firmu, koja može da ispuni najraznovrsnije i najkompleksnije zahtjeve klijenata u oblasti sistema zaštite od sunca, vjetra, kise, hladnoce, insekata i neželjenih pogleda.

U našoj ponudi možete naći veliki izbor uvoznih materijala od kojih izrađujemo finalne proizvode, koji vas mogu efikasno zaštititi, uljepšati vam dom ili poslovni prostor.
Široka mreža naših poslovnih saradnika omogućila nam je da budemo prisutni na čitavoj teritoriji bivše ex Jugoslavije kao i u pojedinim dijelovima Evrope i da na taj način uvjerimo kupce u kvalitet naših usluga. Sam kvalitet i poslovnost alluplast – BN firme, potvrđuje opremanje reprezentativnih kako poslovnih tako i stambenih objekata, od kojih se samo neki nalaze u našoj referentnoj listi.
Na tržištu smo prisutni drugu deceniju i od samo početka imali smo jasne ciljeve.

Naši proizvodi Kontakt

Čuli ste da smo najbolji u svom poslu, provjerite i zašto smo dobili to priznanje mnogobrojnih zadovoljnih komitenata.

Posjetite zložbeni prostor

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Bratislav Bošnjak

Direktor

Ime i Prezime

Funkcija u firmi

Ime i Prezime

Funkcija u firmi

Ime i Prezime

Funkcija u firmi

Vizija i Misija

- Vizija alluplasta je njegovanje kuntinuiranog poslovnog savršenstva i kvaliteta kroz pravovremeno odgovaranje na sve zahtjevnije izazove savremenog tržišta, te usmjerenost na potrebe klijenata sa ciljem razvoja u jednu od najkonkurentnijih građevinskih firmi u regiji.

- Naša se misija sastoji od pet ključnih elemenata koji su ugrađeni u temelje alluplasta i čija je impementacija zaslužna za njegov konstantni razvoj.

Zasto izabrati nas?

Inovacija je ono što razdvaja vodećeg od ostalih. Podstičemo invativnost kod svi zaposlenih i saradnika te kreativne ideje pretvaramo u nove projekte, a samim tim i u dodatnu vrijednost za naše klijente.

Neprekidno unapređujemo svoje proizvode i usluge kako bi bili iznad očekivanja naših korisnika. Naš cilj nije prodaja, naš cilj je kreiranje pozitivnog iskustva i dugoročnog zadovoljstva

Povjerenje ne poznaje kompromis i ne postoji bez integriteta. Dosledno čuvajući integritet u svemu sto činimo, od sebe i drugih zahtjevamo primjenu najviših standarda u postizanju naše misije - unapređenje kvaliteta života, udobnost životnog i radnog prostora, visoka estetika oblikovanja unutrašnjeg i vanjskog prostora te ekološka svijest.

Saradnja, zajedničko razvijanje i pomjeranje prema naprijed preduslov su svakog uspjeha. Naš tim blisko sarađuje razmjenjujući znanja, vještine i iskustva, kako bi alluplastu osigurali još bolju uslugu.

Sve informacije i znanja, sva iskustva i najbolje prakse, sve ideje i sva dosadašnja dostignuća, sve dijelimo kako bi smo donjeli najbolje odluke, učinkovito se razvijali i pametno djelovali za dobrobit naših klijenata i partnera.