Lexan nadstrešnice

Sam naziv nam u startu govori o čemu se zapravo radi ``LEXAN NADSTREŠNICA``, moderan oblik za savremen spoljašnji eksterijer vašeg objekta. Širina nadstrešnice se izrađuje po mjeri i potrebi kupca, dok je izbačaj nadstresnice standardan i prilagodjen svakoj namjeni. Lexan je dostupan u više boja, tako da će moći da zadovolji zahtjevno standarde svih kupaca.

Lexan nadstresnica je pogodna za zaštitu od sunca kao I drugih elemenata zaštite, ispred ulaza, haustora, kako poslovnih tako I stambenih objekata. Nešto posebno, što ga izdvaja od drugih proizvoda je vemo laka i jednostavna montaža, tako da proizvod isporučujemo kupcima na principu '' URADI SAM '' po pristupačnoj cjeni.....

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
- PVC nosač extra kvaliteta, vezni zadnji i prednji profil ALUMINIJUM
- Boja nosača (STANDARD - siva, bijela )
- Max izbačaj nosača 1.00 m
- Lexan u više boja (debljina 6 mm)
- Max širina nadstrešnice neograničena
- Max širina između nosača 1.50 m

  • Lexan ima izuzetnu čvrstoću i otpornost na udarce.

Ove osobine su postojane i pri različitim vremenskim uslovima kao i na velikim temperaturnim razlikama (od -40 do +120 C). Kao krovni prekrivač Lexan je izložen razlicitim vremenskim uslovima (oluja, grad, snijeg i led)

Pokazao se kao materijal koji je postojan na svim vremenskim uslovima ( ne puca, ne savija se, ne deformiše se). Lexan ima mogućnost svjetlosne propustljivosti od 64% do 82% u zavisnosti od njegove strukture i debljine i za gore navedene karakteristike, posjedujemo određene ateste.

Protiv neželjenih i direktnih sunčevih zraka, najčešće se koristi: BRONZA, SIVI, PLAVI, ZELENI kao i OPAL BIJELI Lexan. Oni redukuju svjetlosnu, toplotnu propustljivost i preko ljeta stvaraju jedan prijatan ambijent.

ODRŽAVANJE:

Lexan ne čistiti na jakom suncu ili visokim temperaturama jer se mogu pojaviti mrlje, kao ni visokoalkalnim sredstvima. Površina Lexana se ne smije čistiti oštrim i grubim materijalom.

Contact us

Roletne su kvalitetna sjenila i najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće.

Roletne su kvalitetna sjenila i naj bolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće.

Rolo vrata su idealno rješenje kao ulazna vrata za Vaše garaže, poslovne prostore i proizvodne hale, i kao zaštita većih staklenih površina na vašim poslovnim prostorima.

Prvenstvena namjena harmonika vrata jeste pregrađivanje unutrašnjih prostorija, u kancelarijskim, stambenim i drugim objektima.

Solomatik želuzine predstavlja savremen oblik zaštite od sunca koji se montira sa spoljašnje strane stolarije.

Koriste se prvenstveno kao zaštita od insekata, gmizavaca, glodara, grada, sunca, toplote, UV zračenja i dugotrajna su zaštita za prozore, vrata, podrumske prostorije

Lexan nadstrešnice, moderan oblik za savremen spoljašnji eksterijer vašeg objekta.

Krovne roletne su funkcionalan proizvod i radi na principu opruge, koja platno /zastor/ namotava kroz aluminijumske vodjice u kutiji od ekstrudiranog aluminijuma.

Trakaste zavjese pored svoje namjene zaštite od svjetlosti i čuvanja privatnosti, efektno djeluju u prostorijama svih vrsta i namjena (kancelarije, restorani, dnevne i spavaće sobe).

PVC trakaste zavjese su idealno rješenje i zaštita za sve industrijske kao i poljuprivredne objekte.

Panelne zavjese pored svoje namjene zaštite od svjetlosti i čuvanja privatnosti, daju dozu topline unutar Vašeg objekta.

Roll zavjese se izradjuju prema zahtjevima i potrebama kupca.

Zebra zavjese su verzija rolo zavjesa koje imaju jednu prednost u odnosu na klasične rolo zavjese.

Rimske zavjese vas svojim jednostavnim i ukusnim dizajnom vraćaju u zlatno doba rimske arhitekture, kada je estetika eneterijera i eksterijera bila veoma cijenjena.

Aluminijumske želuzine (venecijaneri) izradjuju se po mjeri kupca u kratkom vremenskom periodu.

Plise zavese su još jedan od proizvoda u našem širokom spektru proizvoda.

Služe za zaštitu od prejake svjetlosti ili sunca. Idealno su rješenje za vaše balkone, terase i ljetnje bašte.